Тел.: +38 044 332-77-47
Моб.тел.: +38 067 933-32-44
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти
E-mail:
ПАРТНЕРИ

Презентація цікавої книги
    20 травня молодша група "Козацької Лицарської Школи" виступала на презентації книги Олени Апанович "Козацька енциклопедія для юнацтва". Презентацію проводили друзі та партнери нашої організації – національне видавництво "Веселка", у якому і вийшла книга.
    Варто зауважити, що енциклопедія побачила світ за десять років після смерті авторки. Олена Апанович була дослідницею козацьких архівів, говорила правду в ті часи коли потрібно було мовчати, за що і зазнала утисків від радянської влади. У часи незалежності її праці почали друкувати, і безумовно, немає жодного історика який би не послуговувався здобутками Олени Апанович. Її називали першою жінкою, що проникла на Січ. Будучи хворою, до останнього дня пані Олена працювала над енциклопедією. Її справу завершила упорядник Ольга Яремчук. "Козацька лицарська школа" теж долучилася до творення енциклопедії. Ми консультували упорядника під час підготовки статті про гопак, а також надали світлини для книги.
    Під час презентації зі словами привітань виступила прес-секретар "Козацької Лицарської Школи" Наталка Приступ, зазначивши що козацька енциклопедія має бути у кожній українській родині, щоби діти виховувалися на прикладах наших національних героїв. Молодша ж група Арт-щоу «Гопак» влаштувала показовий виступ зі зброєю, за що отримала в подарунок книги з серії «козаченьки».

<<< назад

НОВИНИ
02-06-2014
Свято до Дня захисту дітей
докладніше >>>
17-05-2014
  Козаки на виставці BABY ACTIVE 2014
докладніше >>>
28-12-2013
Дитяче свято у клубі КЛШ
докладніше >>>
© 2024 Арт-Шоу "Гопак". Всі права захищено.
Головна Про нас Фотогалерея Відеогалерея Контакти Розробка сайту 2x3